Oyster + Chop

Tasked with turning this waterfront restaurant into a refined, sophisticated and lush space, Outside In created a plan centred on masses of beautiful hanging plants with grouping of lights hanging through the foliage. Bespoke troughs were engineered for the front of the restaurant and planted with healthy hedges and flowers to create a visual break between the flow of waterfront pedestrians and the restaurant. Upon entry, customers are treated to a visual feast of greenery with a full size greenwall gracing an interior wall and the overhead space transformed into a plant canopy with beautiful soft lights hanging throughout. The combination of plants and lighting gives a fresh, vibrant look during the day and an incredible cosy atmosphere in the evening.  

Client /Project
Oyster + Chop

Category
Restaurant

Enquire Now