Rawhiti Estate | Retirement Village

The inspiration for the space came from a traditional wintergarden – a conservatory devoted to the cultivation of winter-blooming plants. With residents in mind, we wanted the garden to seasonally change, emulating nature. For those who are unable to physically experience the garden, apartment rooms face out and overlook the garden, providing all the benefits of greenery from the comfort of home.

The garden was created to be entirely moveable so the space can be rearranged for events and functions. Seating and coffee table were manufactured along with the huge planter beds to create cosy sitting areas for relaxing with friends and family.

Four huge moss and plant walls which grace the sides of the atrium, providing a stunning back drop. Plant rings hold a variation of hanging and textural plants and wall mounted lights keep them healthy and happy.

Client /Project
Rawhiti Estate

Category
Retirement Village

Enquire Now